Beste docent, kwaliteitscoördinator of bestuurder,

Uw school barst waarschijnlijk van de enthousiaste en gedreven leerkrachten, maar om nieuwe leerlingen aan te trekken is meer nodig. Ook een bezoekje van de inspectie blijft spannend: is het curriculum voldoende geborgd in het lesaanbod? Wij geven zelf les en weten hoe het werkt. Vragen die steeds weer terugkeren zijn:

  • Hoe kunnen we onze docenten verder ontlasten zodat zij zich maximaal kunnen focussen op lesgeven en leerling-/studentbegeleiding?
  • Op welke manier blijven we aantrekkelijk voor nieuwe leerlingen/studenten?
  • We hebben de stap gezet naar online lesgeven, maar de manier waarop verschilt per docent. Hoe brengen we daar eenheid in?
  • Hoe maken we het huidige lesmateriaal echt geschikt voor online gebruik met zowel theoretische als praktische opdrachten?
  • We hebben al eerder overwogen over te stappen op een online leeromgeving, maar het is wel een investering. Hoe zorgen we ervoor dat die omgeving ook daadwerkelijk gebruikt wordt?

Bij Skill Road weten we dat er een goed antwoord is op al deze vragen: een learning management systeem (LMS), oftewel een online leeromgeving van Skill Road. Waarom? Omdat wij leeromgevingen bouwen met kennis van zaken zodat de technische inhoud klopt, de onderwijskundige aspecten in orde zijn, de omgeving er uitnodigend uitziet, het gebruik ervan gemakkelijk is en de vorderingen van uw leerlingen/studenten met één klik op de knop inzichtelijk zijn. Wel zo handig voor de docenten en tijdens leerlingbesprekingen.

Scroll naar top