Algemene werkwijze bij scholen

Donate-globe-2

Onze leeromgevingen zijn speciaal voor onderwijs ontwikkelt op VMBO, MBO en HBO niveau. Hierbij is het gebruikelijk dat een student een opleiding volgt van meestal meerdere jaren.

De modulaire en flexibele opbouw van onze systemen geven opleiders de mogelijkheid om alle facetten van een opleiding te integreren in een centrale leeromgeving. Zelfs content of app's van andere aanbieders!

Doorlopende leerlijnen zijn makkelijk te arrangeren op deze manier. Daarnaast biedt een leeromgeving van Skill Road u alle mogelijkheden om een opleiding met behulp van modules aan elkaar te koppelen.

Door docenten, voor docenten

Het inrichten van de leeromgeving is een belangrijke stap. Het team van Skill Road bestaat uit experts op dit gebied, hebben ruime ervaring in het technisch onderwijs en kunnen u daarmee helpen of zelfs geheel in ontlasten.

Een leeromgeving is snel gemaakt....

Het opzetten van uw eigen leeromgeving kan snel geregeld zijn. U heeft dan een online leeromgeving in uw eigen huisstijl op basis van een van onze pro-layouts. Dit zijn door ons reeds ontwikkelde layouts die relatief snel aangepast kunnen worden zodat ze past bij uw huisstijl. Wilt u meer speelruimte, dan is een volledig op maat gemaakte layout uiteraard ook mogelijk.

En dan?

Zodra wij de leeromgeving gereed hebben, is het tijd om ‘m in te richten. Dit kunt u zelf doen of (deels) aan ons uitbesteden. Aan u de keus.
In de meeste gevallen zetten onze experts de basis van een of meerdere opleidingen klaar. Dit is eigenlijk het inrichten van de onderwijsstructuur afgeleid van het curriculum of uw opleidingsgids.

Geeft u automotive onderwijs? Speciaal voor uw type onderwijs hebben we op basis van de nieuwe kwalificatiedossiers (2021) kant en klare structuurtemplates ontwikkeld. Daarmee kunt u gelijk een vliegende start maken.

AVG wetgeving

Wanneer u persoonsgegevens verwerkt zoals in een online leeromgeving is het zaak dat u handelt conform de wettelijke regels die daarvoor gelden. We voorzien elke leeromgeving van handige tools om aan de AVG-wetgeving te kunnen voldoen.

Vragen? Wij helpen u graag met het volledig AVG-proof maken van uw leeromgeving.

avg-tso-assistent-r

Neem hier contact met ons op..

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top