Starters training Moodle

Deze 1 daagse training is gericht op docenten, trainers, ontwikkelaars die weinig of geen ervaring hebben met een online leeromgeving zoals Moodle.

Het gebruik van een online leeromgeving biedt een overvloed aan “andere” manieren van onderwijs, training of informatiedeling. Het is heel gebruikelijk dat een docent of trainer hier ervaring mee moet krijgen.

Een dag waarbij we aandacht geven aan het lesgeven of trainen met een online leeromgeving. Welke andere mogelijkheden zijn er, krijg inspiratie tijdens deze dag.

Doel:
De deelnemers hebben na het volgen van deze training voldoende informatie over de mogelijkheden van het lesgeven in Moodle, kunnen zelfstandig lesmateriaal, toetsen en e-learning maken voor direct gebruik in uw eigen LMS.

Doelgroep:
Docenten, trainers en ontwikkelaars met weinig ervaring met Moodle.

Trainingsverloop:
Wij verzorgen deze training bij u op locatie. De basis vaardigheden nemen we door met de deelnemers. De deelnemers werken in uw eigen platform en passen de vaardigheden direct toe in de praktijk.

Er is voldoende ruimte om aandacht te schenken aan specifieke vraagstukken van de deelnemers. De context waarin we werken passen we aan aan de kennisvraag van uw omgeving of situatie.

Maximaal 8 deelnemers per trainingsdag

Informatieaanvraag of aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden of meer informatie opvragen.

    Scroll naar boven