Huiskes-Kokkeler Autogroep goed op dreef met de HK-Academy

De Huiskes-Kokkeler Autogroep gebruikt al vanaf 2021 een online leerplatform van Skill Road. De online leeromgeving is op maat en in de huisstijl ingericht voor de technische trainingen van het personeel van de Huiskes-Kokkeler groep.
Samen met FOM (Focus op Mobiliteit) heeft Skill Road een bedrijfs-academy voor deze VAG dealer opgezet en deze voldoet aan alle eisen van de importeur PON uit Leusden, maar natuurlijk ook aan de wensen van de Huiskes-Kokkeler groep. De HK-Academy.

Sinds enkele maanden is Jeroen Buitenhuis de nieuwe bedrijfstrainer van de HK-Academy. Jeroen heeft nauw contact met importeur PON en heeft zijn opleiding als VAG bedrijfstrainer daar ook gehaald. Regelmatig is hij in Leusden te vinden om ook zijn technische kennis “up to date” te houden.

Eén plek om alle informatie te delen
De online leeromgeving van de HK-Academy is ingericht om Jeroen te ondersteunen in zijn taken. Hij kan eenvoudig lesmateriaal of oefeningen klaar zetten en de deelnemers kunnen dit waar en wanneer ze willen maken of bekijken.
Het is een ideale manier om in een veilige en afgeschermde omgeving productinformatie, technische update’s, trainings-, en lesmateriaal en allerlei andere bedrijfsinformatie te delen.

Iedereen de juiste informatie
De Huiskes-Kokkeler groep bestaat inmiddels uit meerdere verschillende vestigingen. Daarnaast is er ook een (kleine) variatie in merken die het bedrijf voert nl; Volkswagen, VW-Bedrijfswagens, Audi, Seat en Skoda. Het is vrij gebruikelijk dat een medewerker, afdeling of zelfs vestiging zich in 1 merk heeft gespecialiseerd. De HK-Academy kan deelnemers dan ook op basis van deze variatie koppelen aan trainingen in de leeromgeving.
Jeroen werkt voornamelijk vanuit de hoofdvestiging in Hengelo (O) maar dit is geen belemmering voor hem want de deelnemers van de andere vestigingen kunnen immers gewoon online hun lesmateriaal bekijken en de opdrachten maken!

Zo krijgt iedereen de juiste informatie. Super handig!

Benieuwd of een eigen leerplatform ook iets is voor uw bedrijf?
We komen graag eens langs om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Neem contact op via het onderstaande contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk benaderen om een afspraak te maken. Bellen kan natuurlijk ook: 085-303 71 76

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven