Online leerplatform Delaval

Op 24 Mei 2023 zullen de eerste deelnemers van de training “Meettechniek aan elektrische systemen in melkwinningsinstallaties” bij Delaval gebruik maken van een lms van Skill Road. De trainingen worden door FOM op de locatie van Delaval Benelux uitgevoerd worden. Speciaal voor deze trainingen heeft Skill Road deze online leeromgeving ingericht om de klanten van Delaval te kunnen bedienen.

De training is bedoeld als toevoeging aan een generiek deel in de diverse trainingen die Delaval al jaren lang geeft over hun producten voor de melkwinning.
Voor aanvang van de training kunnen de deelnemers alvast wat “huiswerk” maken. Door in te loggen kunnen ze diverse e-learningen bekijken en zich voorbereiden op de trainingsdag.

Benieuwd hoe het eruit ziet? klik dan hier Delaval Academy

Certificaat
Na succesvol afronden van de training ontvangen de deelnemers een certificaat. Dit certificaat wordt ook digitaal opgeslagen in het certificaat-register in de leeromgeving. De deelnemers kunnen een QR-code op het certificaat scannen om de echtheid en eventuele geldigheid ervan te verifiƫren.

Scroll naar boven