Koppel uw LMS aan uw HRM systeem!

Het aantrekken, behouden en bijscholen van het juiste talent is van cruciaal belang voor organisaties om concurrerend te blijven en bedrijfsdoelen te bereiken. Zowel Human Resources- als Leer- en Ontwikkelingsteams spelen hierin een sleutelrol, dus het is logisch dat de software en systemen die ze gebruiken efficiënt samenwerken om de tijd en inspanningen te maximaliseren.

Verminder informatiefouten en houd uw gegevens up-to-date

Er is sprake van gegevensredundantie als u dezelfde informatie in meerdere systemen bewaart; bijvoorbeeld de persoonlijke gegevens van uw medewerkers in zowel uw LMS- als HR-systemen.

Naast de kostbare tijd en middelen die worden besteed aan het invoeren van deze gegevens, kan overtollige informatie resulteren in onnauwkeurige gegevens en fouten die kunnen leiden tot minder effectieve training en verlies van inzichten als gevolg van onnauwkeurige rapporten. Door uw LMS te integreren met uw HR-systeem hoeft uw organisatie de gegevens slechts één keer in te voeren en zorgt u ervoor dat deze automatisch worden gesynchroniseerd tussen uw HR-systeem en uw leerplatform, waardoor fouten worden voorkomen en uw gegevens up-to-date blijven.

Identificeer patronen met verbeterde rapportage

Met een LMS-HR-integratie kunt u de gaten opvullen tussen de gegevens die door beide systemen worden geproduceerd, waardoor u trends en patronen tussen uw personeelszaken en uw trainingsprogramma’s kunt herkennen.

U kunt bijvoorbeeld herkennen hoe werkplektraining overeenkomt met promoties, productiviteit of personeelsverloop, waardoor u strategische beslissingen kunt nemen, middelen effectiever kunt toewijzen of maatregelen kunt nemen om uw leerprogramma’s af te stemmen op de behoeften van uw organisatie.


Vergroot de leerbetrokkenheid

Een goede integratie tussen het HR-systeem en het LMS kan een positieve impact hebben voor uw hele organisatie.

Aan de ene kant verbetert het de perceptie die uw personeel heeft van opleiding, omdat ook zij een duidelijker verband zullen zien tussen opleiding en loopbaanontwikkeling. Aan de andere kant zal de holistische kijk op uw werknemers, inclusief functietitel, verantwoordelijkheden en leervoortgang, u in staat stellen de training voor hen te personaliseren en effectievere en boeiendere leerprogramma’s op te zetten.

In de digitale wereld van vandaag zijn organisaties op zoek naar flexibiliteit en maatwerk. In plaats van zich te binden aan één enkel groot stuk software voor al hun werknemers- en talent gerelateerde inspanningen, zoeken bedrijven naar oplossingen die het beste aansluiten bij hun behoeften en die kunnen worden geïntegreerd met de rest van hun e Learning-ecosystemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

    Scroll naar boven